! Corona-crisis: Nieuwe openingsuren !

Beste patiënten,

Vanaf morgen 30/3 zal onze apotheek om 18u de deuren sluiten ipv om 19u. Op deze manier hopen we meer tijd te kunnen vrij maken voor het nodige werk achter de schermen (ontsmetten, bereidingen…) alsook kunnen we ons optimaal organiseren voor het leveren van medicatie aan huis voor diegenen die niet meer kunnen langskomen.

Bij deze dan ook een warme oproep:

Ben je slecht te been, risico-patiënt of voel je je niet optimaal? Kom dan niet langs in onze apotheek en bescherm zo jezelf en de mensen rondom jou! Bel of mail ons liever op (053/710 777 of contact@apotheekcoppenshofstade.be) met jouw nodige medicatie en wij doen het nodige om jou de medicatie tijdig te bezorgen met het nodige advies! Zo strijden we samen tegen de verdere verspreiding van het Corona-virus zonder de gezondheid van jou of anderen in het gedrang te brengen!

#tousensemble

pharmacist-gives-bag-with-antibiotic-drugs-according-recipe-hands-patient-pharmacy-vector-concept_53562-7866

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: