Corona-crisis

Onze apotheek blijft ook in tijden van deze ongeziene Corona-crisis voor jullie klaar staan!

apotheek met plexiglas

Dit weekend werkten we heel hard aan het corona-proof maken van onze apotheek ter bescherming van zowel onze patiënten als onszelf. Vanaf morgen helpen we jullie daarom graag vanachter dit plexiglas. Deze klus hadden we zonder de hulp van Plastiek Hofstade, Johan en broer Karel nooit kunnen klaren. We willen hen dan ook ontzettend hard bedanken!!

Om de verspreiding van het virus zo maximaal mogelijk tegen te gaan, zouden we jullie willen vragen volgende maatregelen in acht te nemen:

  • Probeer zoveel als mogelijk elektronisch te betalen i.p.v. met cash.
  • Tracht om in de apotheek 1 meter afstand te houden tussen jezelf en de patiënt voor je. Tip van de dag: dat zijn 2 tegels afstand!
  • Voel je je ziek of heb je last op de luchtwegen? Probeer dan om niet zelf langs te komen. Misschien kan een gezinslid of buurvrouw of -man langskomen? Zo niet, bel ons even op op 053/710 777. Wij zoeken naar een geschikte oplossing en zijn bereid om geneesmiddelen te leveren indien noodzakelijk!

Dit zijn ongeziene omstandigheden waar we met zijn allen het beste van moeten maken. Laat ons dan ook samen zorgen voor elkaar! #tousensemble #flattenthecurve #yeswecan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: