cosmetica

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam en wordt het meest blootgesteld aan omgevingsfactoren die veroudering in de hand kunnen werken. Huidreiniging en huidverzorging zijn dan ook essentieel voor een gezonde huid. Sommige producten kunnen door de aanwezigheid van bijvoorbeeld allergenen of parfums echter de natuurlijke functie van onze huid verstoren. Kiezen voor de juiste producten voor het juiste huidtype is dan ook bijzonder belangrijk!

In onze apotheek voorzien we deskundig advies en een ruime keuze aan gamma’s verzorging, reiniging en make-up waarbij uitvoerig getest werd op veiligheid en kwaliteit.

Op gebied van make-up hebben we sinds december 2018 het nieuwe Belgische gamma van Cent pur Cent in huis. Dit minerale make-up gamma biedt aan alle vrouwen de kans om zich prachtig op te maken voor alle dagen alsook voor een avondje weg, ook die vrouwen die voordien geen gamma vonden dat geschikt was voor hun huid. Ook kankerpatiënten, acnégevoelige of uitermate reactieve huiden zijn immers gebaat bij Cent pur Cent. Op regelmatige basis zullen we van dit gamma workshops kunnen aanbieden die je de nodige tips en tricks geven voor het aanbrengen van jouw make-up. Houdt dus zeker onze website of onze Facebookpagina op regelmatige basis in de gaten!

LOGO_CPC_BLACK

cime logo

Nieuw sinds najaar 2019!

Sinds kort werden wij ook verdeler van het gamma Cîme! Heerlijke verzorgingsproducten die eerlijk worden geproduceerd, wij zijn fan!

 

wordt verwacht in het najaar van 2020!

 

Met trots mogen we alvast aankondigen dat we jullie in het najaar de producten van Caudalie mogen aanbieden! Hierover binnenkort meer!

Print

%d bloggers liken dit: