De grote zomer tekenwedstrijd!

Een nieuwe maand is alweer begonnen en met trots kunnen we het begin afkondigen van een grootse tekenwedstrijd! We zullen met veel plezier deze über coole kikkerknuffel schenken aan diegenen die onderstaande kleurplaat het mooiste kan inkleuren! Een professionele vakjury, bestaande uit Jarne (8) en Rune (6), zal de rechtmatige winnaar aanduiden!

Bovendien zullen we niet alleen de eerste plaats belonen, ook de top 5 mag zich aan een leuke knuffel verwachten!

Waar wachten jullie dus nog op? Print bliksemsnel deze kleurplaat af, of kom achter een exemplaar bij jouw volgende apotheekbezoek! Deelnemen kan tot en met 31 augustus, waarna we de winnaar zullen bekend maken. In de tussentijd krijgen de mooiste tekeningen alvast een ereplaatsje in de apotheek, zodat heel Hofstade deze meesterwerken kan bewonderen!

Heel veel succes gewenst iedereen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: