Update team(foto’s)!

Hoera! Enkele weken geleden kregen wij de eer om voor de lens te mogen staan van topfotograaf Michel Coen! Dit resulteerde in enkele schitterende foto’s die jullie sinds vandaag op onze website kunnen bewonderen! Ons team is echter nog niet compleet, want vanaf volgende week mogen we onze nieuwe collega verwelkomen… Wie dat wordt, verklappen we nog heel even niet, maar houd deze pagina toch maar op de hoogte om hem/haar binnenkort te leren kennen!

Groetjes,

Dries, Marijke, Anneleen, Astrid, Kaatje en ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: