Knie- of heupoperatie uitgesteld? Wij geven je graag enkele tips!

Omwille van de COVID-19 pandemie worden momenteel heel wat knie- en heupoperaties momenteel uitgesteld. In afwachting van jouw operatie, maakten we als Zorgpunt apotheek enkele video’s met tips en tricks die je in de thuissituatie kan toepassen!

In een eerste video leggen we jullie graag het belang van beweging uit. Blijf onze website en de website van Zorgpunt zeker in de gaten houden, want er komen ook nog tips over medicatie, kniebandages en warmte- en koude-therapie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: