Nieuwe evenementen juni

Allerliefste mensen!

In juni organiseert onze apotheek opnieuw 2 gratis evenementen! Zo vindt op dinsdag 18 juni om 19u30 een Vichy avond plaats. Hierin mag je je verwachten aan top advies over huidverzorging, 15% korting op het hele gamma (zonder aankoopverplichting), een hapje en een drankje, een goodie bag en vooral gezelligheid ten top!

Op donderdag 27 juni vinden om 19u15 en 21u twee groepsworkshops plaats van ons Cent pur Cent make up gamma! Hierin krijg je tips en tricks aangeleerd over make-up door een professionele make-up artist, uiteraard opnieuw voorzien van korting op het hele gamma en een klein hapje en drankje!

Onze voorbije evenementen waren telkens weer ontzettend gezellig en leerzaam. Sfeerbeelden kan je hiervan op onze website vinden onder het tabblad ‘evenementen’. Is je interesse dan ook gewekt? Aarzel niet, en schrijf je snel in! Dat kan via onze website of facebook, via 053/710 777 of specifiek voor Cent pur Cent via https://www.centpurcent.com/event/gratis-workshops-apotheek-coppens-hofstade/! Inschrijven maar!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: