Cent pur Cent workshops

Liefste mensen! Op populaire vraag organiseren wij binnenkort opnieuw een gratis Cent pur Cent workshop! Ditmaal komt een professionele visagiste langs op woensdag 3 april om 2 aaneensluitende groepsworkshops te geven, eenmaal om 19u15, en eenmaal om 21u15. Je krijgt er met een hapje en drankje en in een gezellig groepje van maximaal 8 personen advies over het aanbrengen van minerale make up, goed voor elk huidtype. Speciale aandacht wordt ook geschonken aan tips om jouw make up langer te laten zitten zonder dat hij uitloopt bij het (hopelijk) dan warme weer! Reserveren is verplicht en kan via onderstaande ticketlink (https://www.centpurcent.com/event/persoonlijke-sessies-apotheek-coppens-in-hofstade/), via 053 710 777 of gewoon in de apotheek! Snel zijn is wel de boodschap, want we verwachten een grote interesse… 😉

Schermafbeelding 2019-02-12 om 13.33.17

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: