Levensloop Aalst

Onze apotheek nam dit weekend deel aan de Levensloop van Aalst waarbij geld werd ingezameld voor de Stichting tegen Kanker. In totaal werd meer dan 189 000 euro ingezameld, waarvan meer dan 1100 euro te wijten is aan de verdiensten van ons eigen team Apotheek Coppens Hofstade! Wij wensen dan ook iedereen die ons gesteund heeft heel hard te bedanken, met in het bijzonder alle lopers die hun beste beentjes hebben voorgezet voor ons team! Sommigen van jullie moesten door wind, regen en modder, sommigen liepen een kot in de nacht, sommigen wandelden slechts 1 rondje, anderen liepen dan weer halve marathons… we kunnen jullie allemaal niet genoeg bedanken uit de grond van ons hart!!

Levensloop is een warm en mooi initiatief. Het was echt fantastisch om te zien hoeveel mensen zich engageerden om kanker klein te krijgen! Pannenkoeken bakken, plantjes of douchegels verkopen, iedereen deed op zijn manier zijn duid in het zakje! Als apotheek wouden wij bij deze editie in het bijzonder het onderzoek naar Mangomomenten in de zorg in de verf zetten. Op die manier hopen wij te streven naar een positieve gezondheidszorg, en hopen wij toch weer enkele stappen voorwaarts te hebben gezet.

En nu… Genoeg getaterd! Laten we vooral de beelden voor zich spreken: bedankt!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: