Onze apotheek steunt op sportieve wijze het Mangomoment! – LEVENSLOOP AALST

Een gezonde geest in een gezond lichaam, het is al meer dan 2000 jaar lang een gekende wijsheid! Als apotheek staan wij hier uiteraard 100% achter. Daarom ook dat wij met veel plezier op 6 oktober deelnemen aan de Levensloop in Aalst! Hiermee willen we graag het onderzoek naar het Mangomoment ondersteunen, dat op zoek gaat naar hoe zorgverleners door kleine gebaren of attenties grote waarde kunnen betekenen voor de patiënt.

Wil jij graag ons team steunen of versterken? Dat kan! Surf zeker naar de Levensloop Aalst website of spring even binnen in de apotheek! Elke deelnemer mag zich alvast aan een cool loopshirt verwachten en wordt ondersteund door de nodige Hiddit sportsupplementen! So… who’s ready to run the extra mile?

Schermafbeelding 2018-08-29 om 11.59.33

Als opwarmertje voor de Levensloop zal collega Astrid bovendien op 16 oktober eerst de London Richmond Marathon lopen, haar eerste marathon ooit! Ook hiervoor wil zij graag het Mangomoment in de kijker zetten!

Vrijblijvend mag je uiteraard steeds onze levensloop en marathon van Astrid steunen door een gift over te maken aan het Mangomoment Fonds op rekeningnummer BE45 7340 1941 7789, BIC-code KREDBEBB van de KU Leuven met vermelding van 400/0016/76725. Vanaf 40 euro geniet je van een fiscaal voordeel!

Campagnebeeld Mangomoment (Vanhaecht Feb 2017)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: