Welkom op onze nieuwe website

Nu onze apotheek een make-over heeft gekregen kon ook een vernieuwde website niet langer uitblijven! Onze opgefriste site bevat heel wat nuttige informatie en zal binnenkort nog aangevuld worden met foto’s van ons nieuwe stekje. Houd de rubriek ‘over ons’ dus maar goed in de gaten! Ook de rubriek ‘in de kijker’ zal op regelmatige basis worden aangevuld met weetjes, tips of nuttige info over de apotheek. Altijd welkom dus!

nieuwe website

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: