Nieuwe Zorgpunt video!

We hadden het je beloofd! Hier is alvast onze 2e video, vol tips voor mensen die te maken kregen met een uitgestelde knie- of heupoperatie omwille van de Covid-19 pandemie. In deze video hebben we het over kniebandages!

Kijk gerust ook naar onze eerste tip op de website van Zorgpunt!

Wij staan steeds voor je klaar met advies op maat!

Knie- of heupoperatie uitgesteld? Wij geven je graag enkele tips!

Omwille van de COVID-19 pandemie worden momenteel heel wat knie- en heupoperaties momenteel uitgesteld. In afwachting van jouw operatie, maakten we als Zorgpunt apotheek enkele video’s met tips en tricks die je in de thuissituatie kan toepassen!

In een eerste video leggen we jullie graag het belang van beweging uit. Blijf onze website en de website van Zorgpunt zeker in de gaten houden, want er komen ook nog tips over medicatie, kniebandages en warmte- en koude-therapie!

Prijsuitreiking van de Grote Tekenwedstrijd!

Een hele zomer lang werden prachtige tekeningen binnengebracht voor onze Grote Tekenwedstrijd! Zonet vond de officiële prijsuitreiking plaats. Met trots kondigen we dan ook de winnaars aan op de 3e, 2e en 1e plaats in onderstaande video met 2 heel speciale gastheren! Jullie mogen volgende week met veel plezier jullie prijs in ontvangst komen nemen!

We vatten nog graag even samen:

Op de 3e plaats:
– Stan Bogaerts
– Martijn Thybaert
– Lena Rombaut
– Kasper Rombaut
– Finn Bogaerts
– Tillie Schenoff
– Siebe Cromphout
– Sien
– Luca Matthieu
– Casper De Munter
– Mats Baeyens
– Amelie Teirlinck

Op de 2e plaats:
– Michiel De Munter
– Brik Schenoff
– Liam Van Hecke
– Jokkelien Thybaert
– Lisa Matthieu
– Rune Cromphout
– Anna Saerens
– Amber Coppens

Op de 1e plaats:
– Julie Teirlinck

Proficiat iedereen!!

Onze tekenwedstrijd op volle toeren!

tekeningwedstrijd

Jullie hadden het hoogstwaarschijnlijk al opgemerkt, maar we mochten ondertussen reeds vele knappe tekeningen van jullie talentjes ontvangen! Onze tekenwedstrijd loopt nog tot eind augustus, dus moedig jouw zoon, dochter, broer, zus, neef of nicht maar aan om ook deel te nemen!

Jaarlijkse vakantie

Onze apotheek zal gesloten zijn wegens jaarlijks verlof vanaf maandag 27 juli tot en met zondag 9 augustus. Vanaf 10 juli staan we graag weer voor jullie klaar!

 

Mondmasker verplicht

Mondmasker

Beste patiënten,

We wijzen graag nog even op de nieuwe wetgeving die het dragen van een mondmasker verplicht tijdens het winkelen. Ook bij ons is het dragen dan ook verplicht. Indien jullie nog niet over een mondmasker beschikken, voorzien we jullie graag van een chirurgisch (€1/stuk) of stoffen mondmasker. Ook de gratis mondmaskers van de overheid zijn nog steeds ter beschikking.

Hou het veilig!

Gratis mondmaskers vanaf 15 juni!

Vanaf maandag 15 juni start de officiële verdeling van de gratis mondmaskers van de overheid voor de bevolking in onze apotheek. Per burger wordt er 1 stoffen mondmasker voorzien. Je kan deze persoonlijk komen halen voor jezelf en/of voor jouw gezin.

Belangrijk! Deze verdeling moet verplicht geregistreerd worden, dus neem zeker jouw e-ID mee bij jouw apotheekbezoek.

De verdeling zal ook gefaseerd gebeuren, waarbij we eerst starten met de oudste bevolking. Kijk alvast naar het verdeelschema hierboven om onnodige drukte te vermijden.

Tot slot geven we alvast ook graag mee dat het lot maskers dat verdeeld wordt niet op 90° mag gewassen worden zoals andere stoffen maskers, maar enkel op 30° met detergent. Volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention geeft dit nog steeds voldoende bescherming.

Hou het veilig en tot binnenkort!

De grote zomer tekenwedstrijd!

Een nieuwe maand is alweer begonnen en met trots kunnen we het begin afkondigen van een grootse tekenwedstrijd! We zullen met veel plezier deze über coole kikkerknuffel schenken aan diegenen die onderstaande kleurplaat het mooiste kan inkleuren! Een professionele vakjury, bestaande uit Jarne (8) en Rune (6), zal de rechtmatige winnaar aanduiden!

Bovendien zullen we niet alleen de eerste plaats belonen, ook de top 5 mag zich aan een leuke knuffel verwachten!

Waar wachten jullie dus nog op? Print bliksemsnel deze kleurplaat af, of kom achter een exemplaar bij jouw volgende apotheekbezoek! Deelnemen kan tot en met 31 augustus, waarna we de winnaar zullen bekend maken. In de tussentijd krijgen de mooiste tekeningen alvast een ereplaatsje in de apotheek, zodat heel Hofstade deze meesterwerken kan bewonderen!

Heel veel succes gewenst iedereen!

! Corona-crisis: Nieuwe openingsuren !

Beste patiënten,

Vanaf morgen 30/3 zal onze apotheek om 18u de deuren sluiten ipv om 19u. Op deze manier hopen we meer tijd te kunnen vrij maken voor het nodige werk achter de schermen (ontsmetten, bereidingen…) alsook kunnen we ons optimaal organiseren voor het leveren van medicatie aan huis voor diegenen die niet meer kunnen langskomen.

Bij deze dan ook een warme oproep:

Ben je slecht te been, risico-patiënt of voel je je niet optimaal? Kom dan niet langs in onze apotheek en bescherm zo jezelf en de mensen rondom jou! Bel of mail ons liever op (053/710 777 of contact@apotheekcoppenshofstade.be) met jouw nodige medicatie en wij doen het nodige om jou de medicatie tijdig te bezorgen met het nodige advies! Zo strijden we samen tegen de verdere verspreiding van het Corona-virus zonder de gezondheid van jou of anderen in het gedrang te brengen!

#tousensemble

pharmacist-gives-bag-with-antibiotic-drugs-according-recipe-hands-patient-pharmacy-vector-concept_53562-7866

Corona-crisis

Onze apotheek blijft ook in tijden van deze ongeziene Corona-crisis voor jullie klaar staan!

apotheek met plexiglas

Dit weekend werkten we heel hard aan het corona-proof maken van onze apotheek ter bescherming van zowel onze patiënten als onszelf. Vanaf morgen helpen we jullie daarom graag vanachter dit plexiglas. Deze klus hadden we zonder de hulp van Plastiek Hofstade, Johan en broer Karel nooit kunnen klaren. We willen hen dan ook ontzettend hard bedanken!!

Om de verspreiding van het virus zo maximaal mogelijk tegen te gaan, zouden we jullie willen vragen volgende maatregelen in acht te nemen:

  • Probeer zoveel als mogelijk elektronisch te betalen i.p.v. met cash.
  • Tracht om in de apotheek 1 meter afstand te houden tussen jezelf en de patiënt voor je. Tip van de dag: dat zijn 2 tegels afstand!
  • Voel je je ziek of heb je last op de luchtwegen? Probeer dan om niet zelf langs te komen. Misschien kan een gezinslid of buurvrouw of -man langskomen? Zo niet, bel ons even op op 053/710 777. Wij zoeken naar een geschikte oplossing en zijn bereid om geneesmiddelen te leveren indien noodzakelijk!

Dit zijn ongeziene omstandigheden waar we met zijn allen het beste van moeten maken. Laat ons dan ook samen zorgen voor elkaar! #tousensemble #flattenthecurve #yeswecan