Fijne Feesten!

Onze apotheek kent enkele aangepaste openingsuren en sluitingsdagen voor de komende dagen:

  • vrijdag 24/12: gesloten vanaf 15u
  • zaterag 25/12: gesloten
  • vrijdag 31/12: gesloten vanaf 12u15
  • zaterdag 31/12 tot 9/1: gesloten wegens vakantie
13x originele cadeautips voor de feestdagen

Wij wensen jullie alvast heel gezellige en gezonde feesten toe!

Covid-19 testen

!Nieuw vanaf 1 november!

Vanaf 1 november kan je bij ons terecht voor een terugbetaalde sneltest als je terugkomt van op reis of als je symptomen hebt!

Je kan ook nog steeds bij ons terecht voor een niet-terugbetaalde sneltest in het kader van een Covid Safe Ticket bij een reis, evenement of voor de horeca.

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak!

Nieuw: onze eigen apotheek-app!

Sinds kort heeft onze apotheek zijn eigen apotheek-app, waarmee je rechtstreeks voorschriften, geneesmiddelen en parafarmacie kan reserveren uit onze apotheek! Je ziet steeds een up-to-date overzicht van onze stock en kan ons ook rechtstreeks een berichtje sturen met de vraag iets voor jou aan de kant te leggen, waarbij je jouw bestelling in real-time kan opvolgen. Bovendien heb je ook integraal het overzicht over jouw eigen medicatie, inclusief eigen medicatie-schema én overzicht van alle nog openstaande voorschriften! Vooral dat laatste zal erg nuttig blijken nu je in de toekomst geen papieren bewijs meer van je voorschrift meer mee krijgt bij je huisarts!

De app is volledig gratis en uitermate beveiligd. Inloggen kan je bijvoorbeeld heel eenvoudig doen via ItsMe. Download hem vandaag nog hier voor jouw smartphone, tablet of computer!

Toch nog vragen? Spring gerust eens binnen! Ook onderstaand filmpje kan verduidelijking geven!

Tijdelijke sluiting wegens werken

Helaas zijn wij genoodzaakt om onze apotheek heel even te sluiten wegens noodzakelijke herstelwerken aan de vloer. Onze apotheek zal hiervoor vanaf morgen 27 augustus tot en met donderdag 2 september gesloten zijn. Bedankt alvast voor jullie begrip!

Vakantie

How to Plan a Vacation During or After Covid-19 | Holiday Planning Tips in  times of Coronavirus

Binnenkort sluit onze apotheek even de deuren om de batterijen opnieuw op te laden. Van maandag 26 juli tot en met zondag 8 augustus zijn wij dan ook gesloten. Spring dan ook tijdig binnen om niet zonder jouw gebruikelijke medicatie te vallen. Voor dringende geneesmiddelen blijft de apotheek van wacht uiteraard steeds ter beschikking, voor meer info zie www.apotheek.be

De COVID zelftests zijn er!

Gisterenavond mochten wij onze eerste levering aan zelftests in ontvangst nemen! Dit kan hopelijk een grote sprong voorwaarts betekenen aangezien we hiermee ook mensen zonder symptomen kunnen testen en zo de verspreiding van het coronavirus kunnen tegen gaan!

De test staat momenteel geprijsd aan €8/test en is bedoeld als extra veiligheid voor mensen die bijvoorbeeld niet van thuis uit kunnen werken. Echter, de nodige maatregelen van voldoende afstand bewaren en het dragen van mondmaskers blijven ook met de test van cruciaal belang. Hoewel de testen heel betrouwbaar zijn, zou het immers toch altijd kunnen dat je test negatief is, maar je zelf toch covid-positief bent. Bij een positieve test is het dan ook steeds noodzakelijk om een tweede PCR-test te ondergaan bij de huisarts.

Omdat een correct gebruik van deze tests heel belangrijk is, legt collega Marijke jullie in onderstaande video haarfijn uit hoe je deze test het best gebruikt. Belangrijk is zeker nog om mee te geven dat je de test best niet in te fel zonlicht legt, omdat dit een verkeerd resultaat kan geven. Nadat je de test hebt gebruikt, steek je deze trouwens best in een zakje vooraleer je hem bij het huisvuil doet.

Jullie kunnen alle stappen uitgelegd in de video bovendien ook nog eens samengevat in onderstaand document terugvinden. Wees gerust, wij staan ook steeds voor jullie klaar voor het nodige woordje uitleg. Succes!

#ploegvanelfmiljoen #tousensemble #samentegencorona #apotheekcoppenshofstade

Verlof

Lieve mensen,

Onze apotheek zal volgende week een weekje de deuren sluiten voor een week vakantie van 12 tot en met 18 april. Uiteraard verwelkomen we je graag nog deze week en staan we opnieuw uitgerust voor jullie klaar na de Paasvakantie!

Vakantiedagen - Werkgeverslijn

Nieuwe Zorgpunt video!

We hadden het je beloofd! Hier is alvast onze 2e video, vol tips voor mensen die te maken kregen met een uitgestelde knie- of heupoperatie omwille van de Covid-19 pandemie. In deze video hebben we het over kniebandages!

Kijk gerust ook naar onze eerste tip op de website van Zorgpunt!

Wij staan steeds voor je klaar met advies op maat!

Knie- of heupoperatie uitgesteld? Wij geven je graag enkele tips!

Omwille van de COVID-19 pandemie worden momenteel heel wat knie- en heupoperaties momenteel uitgesteld. In afwachting van jouw operatie, maakten we als Zorgpunt apotheek enkele video’s met tips en tricks die je in de thuissituatie kan toepassen!

In een eerste video leggen we jullie graag het belang van beweging uit. Blijf onze website en de website van Zorgpunt zeker in de gaten houden, want er komen ook nog tips over medicatie, kniebandages en warmte- en koude-therapie!